Йованович пояснила, чому Штати беруть участь у навчаннях Rapid Trident

630_360_1535983404-4948

Військові США беруть участь у навчаннях Rapid Trident – 2018 через те, що Америка підтримує суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це сказала посол США в Україні Марі Йованович під час відкриття багатонаціональних українсько-американських командно-штабних навчань, йдеться на сайті Міноборони.

«США беруть участь у цих навчаннях через те, що ми підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України. Ми міцніші, коли діємо разом - це істина, як для військових так і для всього громадянського суспільства», - зазначила посол.

Читайте також: На Львівщині військові з 14 країн вчитимуться спільно протистояти гібридній війні (фото) 

У церемонії взяли участь особовий склад та командири контингентів всіх країн-учасниць навчання, співкерівники навчання від України - генерал-майор Едуард Москальов, від Сполучених Штатів Америки - полковник Тім Клівленд, представники державних органів країн-співкерівників та учасників навчання.

«Ці навчання є унікальною можливістю для всіх командирів перевірити боєздатність своїх підрозділів, відпрацювати тактику дій спільно на одній території», - сказав співкерівник навчань з американського боку полковник Тім Клівленд. Також він додав, що це дуже велика можливість для країн союзників та партнерів попрацювати з українською стороною, передавати досвід і вчитися самим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: