«Швидкий тризуб»: військові з 14 країн влаштували практичні навчання на Львівщині (фото)

unnamed (1)
Фото: Дивись.info

Сьогодні, 6 вересня, на Яворівському полігоні в рамках міжнародних військових навчань «Репід Трайдент» військовослужбовці відпрацьовують основні практичні  сцернарії, передає кореспондент Дивись.info.

Сьогодні, 6 вересня, на Яворівському полігоні в рамках міжнародних військових навчань «Репід Трайдент» військовослужбовці відпрацьовують основні практичні сценарії, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, військові розпочали з обстрілу «ворога» з танків та висадився десант із підтримкою артилерії.

Фото: Дивись.info

Проводять десантування розвідувальної групи спецпризначення в тил противника.

За сценарієм навчань, українські воїни та військові підрозділи країн-партнерів навчають протидіяти збройній агресії в умовах гібридної війни.

Фото: Дивись.info

Бійці залучають бронетехніку, проводять навчальні стрільби зі стрілецької зброї та здійснюють польоти вертольотів армійської авіації.

Нагадаємо, минулого тижня  в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, на одному із найбільших полігонів Європи, розпочалися міжнародні військові навчання «Рапід Трайдент-2018». На церемонію відкриття запросили представників усіх делегацій, приїхала навіть посол США Марі Йовановіч.

Участь в навчаннях беруть військові з 14 країн, серед них – 10 країн-членів НАТО. На Львівщину вже приїхали військові з Великої Британії, США, Грузії, Азербайджану, Молдови, Румунії, Литви, Німеччини, Болгарії, Данії, Польщі, Канади тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: