ДТП на Прикарпатті: загинула жінка і двоє дітей

41215751_2095160617414441_2067798204929277952_o

Біля Коломиї сталася аварія – зіткнулися напіввантажний мікроавтобус «Мерседес Спринтер» та легковик «Рено Меган». 9 людей травмовані, троє загинули.

Біля Коломиї сталася аварія – зіткнулися напіввантажний мікроавтобус «Мерседес Спринтер» та легковик «Рено Меган». 9 людей травмовані, троє загинули, пише kurs.if.ua.

О 15.36 до оперативно-координаційного центру управління ДСНС в області надійшло повідомлення про ДТП в місті Коломия на вулиці Об’їзна дорога. Для надання допомоги направлено відділення ДПРЧ-7 міста Коломия.

По прибутті встановлено, що внаслідок зіткнення легкового автомобіля «Рено Меган» та вантажного автомобіля «Мерседес Спрінтер» отримали травми 9 осіб та загинуло 2 дитини (віком 5-6 років).

За уточненою інформацією від медичних працівників, по дорозі до лікувального закладу померла ще одна особа (дані загиблих та травмованих встановлюються).

Решту потерпілих доставлено до Коломийської ЦРЛ.

Рятувальники від'єднали клеми акумуляторних батарей пошкоджених автомобілів та змили залишки пально-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Рух Об’їзною дорогою перекритий. На місці працює поліція.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: