Час історій: львів'ян кличуть поговорити про гроші

Вже цього тижня, 13 вересня, «Час історій з Іриною Снітинською» запрошує зануритись у тему грошей.

Під час зустрічі промовці говоритимуть про великий бізнес, меценацтво, кредити та реалізацію масштабних мрій, стартапи, банкрутства та інші неймовірні випадки на тему, яку часто вважають табуйованою.

«Ви почуєте історії засновника мережі «Майстерня карамелі», ресторану «Tante Sophiе», пабу «Дублін» і ферми равликів «Tante Snails» Андрія Дзюбана; stand-up-коміка з Мукачево Валерії Мандзюк; керівника мовного центру «Galaxy» Анни Галас; ужгородського підприємця та мецената Василя Дідичина; експерта у сфері економіки та підвищення ефективності ведення бізнесу Тараса Демкури;

засновниці та директора видавництва «Ірбіс Комікси» Мар’яни Кондзелки; власника бренду Horondi, мрійника та мандрівника Сашка Горонді; натхненниці та засновниці ГО інвалідів онкології «Квант» та художниці-ілюстратора у своїй компанії MiLaRt Міли Реутової; етапажного IT підприємця Михайла Лазора; бізнес-коуча, Senior Vice President HR Business Partnership SoftServer Ренати Чучмай», - йдеться в релізі події.

За словами засновниці проекту Ірини Снітинської, історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів, від відомих людей та від тих, хто не є професійним промовцем.

Додамо, «Час історій» – це платформа сторітелінгу, де герої зі сцени розповідають свої історії, а глядачі, слухаючи у залі, можуть знаходити власні сенси. Щоразу – актуальні теми та цікаві герої.

Місце проведення: FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26), початок о 19.00.

Кількість місць обмежена.

Детальна інформація: (097) 864 99 56

Придбати квитки он-лайн можна тут: https://2event.com/uk/events/1482021

Або на сервісі «kontramarka.ua»: bit.ly/2wjQXQx

Сторінка «Часу історій» у Фб: https://www.facebook.com/chas.istoriy/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: