Підвищення тарифів на газ та як львів'яни пригадали руйнування вілли Ярославенка. Головне за день

DSC08671

Підсумовуємо головні події дня.

Що буде після підвищення цін на газ, чи сприятиме це розвитку енергоощадних технологій та як у Львові відзначили 10-річчя руйнування вілли Ярославенка,— читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 11 вересня.

Підвищення тарифів на газ: що чекає на українців

Вже з 1 жовтня в Україні вартість газу для населення може вирости на 23%, а це означає, що кубометр, замість нинішніх 6,9579 грн, може подорожчати до 8,5582 грн. Такі цифри розглядають у Кабміні. Що буде після підвищення цін на газ та чи сприятиме це розвитку енергоощадних технологій ІА Дивись.info розпитала у різних експертів. Детальніше за посиланням.

Як у Львові відзначили 10-річчя руйнування вілли Ярославенка 

Кілька активістів 10 вересня прийшли під стіни міської ради, щоб знову привернути увагу до скандальної історії із знесенням історичної пам’ятки – вілли композитора Ярослава Ярославенка. Детальніше читайте та дивіться більше фото за посиланням.

У Генштабі пояснили, чому продовжили терміни осіннього призову

Фото: ілюстративне

10 вересня президент Петро Порошенко своїм указом продовжив осінній призов громадян на строкову військову службу, який мав завершитися в листопаді, до грудня. Чому саме прийняли таке рішення, дивіться за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: