Центр Львова знову перекриють та деталі фокусної теми 25 Book Forum. Головне за день

IMG_1787

Підсумовуємо головні події дня.

Місто-музей Жовква запрошує на вихідні, кураторка розповіла про деталі фокусної теми 25 Book Forum, як курсуватиме громадський транспорт у неділю та фоторепортаж із відкриття кавового фестивалю у Львові,— читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 13 вересня.

Центр Львова знову перекриють: як курсуватиме громадський транспорт у неділю

У неділю у Львові відбудеться Чемпіонат України з легкої атлетики з бігу на 10 кілометрів «Run the Word. Львівська десятка». У зв’язку із цим відбудеться ситуативне перекриття руху. Як перекриватимуть вулиці і коли, читайте за посиланням.

У Львові стартував найбільший у Східній Європі кавовий фестиваль

20 літрів кави, кілька десятків львів’ян та гостей міста. Так у Львові стартував ХІІ Lviv Coffee Festival – найбільша кавова подія Східної Європи. Триватиме фестиваль до 16 вересня. Фоторепортаж дивіться за посиланням.

Майстер-класи та екскурсії: місто-музей Жовква запрошує на вихідні

Дні європейської спадщини відбуваються щовересня у країнах, які приєдналися до Європейської культурної конвенції. В ці дні відчиняються двері зазвичай закритих чи маловідомих пам’яток, щоб привернути увагу громадськості до їх історичної та архітектурної цінності. Цьогоріч і Жовква запрошує дізнатись багату історію та культурну спадщину Жовківщини. Деталі за посиланням.

«Ринок свободи»: кураторка розповіла про деталі фокусної теми 25 Book Forum

Цьогоріч фокусною темою Book Forum стане тема свободи. Їй буде присвячена ціла низка заходів, дискусій та презентацій. Деталі читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: