Завтра на Екофорумі Львів представить стратегію вирішення проблеми відходів

fotozelenemisto2-8c72544c24e75bb009239272d0293929

Плани про те, як Львів буде вирішувати проблему з відходами, завтра презентують на IV Міжнародному Екофорумі «Вода та енергія».

Як повідомляє прес-служба ЛМР, напрацювання стратегії презентуватиме директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря. Його виступ відбудеться о 12.00 год на «Арені Львів».

«Львів стане першим містом в Україні, яке комплексно вирішить проблему відходів. Упродовж двох найближчих років у Львові запрацює завод з механіко-біологічної переробки відходів. Також ми працюємо над впровадженням загальноміської кампанії щодо зменшення кількості відходів та сортування сміття. Паралельно триватиме процес рекультивації полігону у Грибовичах. На Екофорумі ми детально розповімо про ці плани міста», — розповів директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря.

Нагадаємо, 13−14 вересня на дводенний екологічний форум до Львова з’їхалися українські та закордонні експерти, які обговорюють реформи в екологічному законодавстві, європейський досвід реорганізації ринку комунальних послуг, інвестиції в проекти модернізації інфраструктури, використання відходів як вторинної сировини, енергоощадні та екологічні проекти в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: