Мешканці вимагають запустити до Брюхович великогабаритні автобуси

fc393ca3-226c-4ce8-9007-a0e30d89ef26

В Єдиній системі місцевих петицій зереєстрували е-петицію з проханням запустити зі Львова до Брюхович комунальний великогабаритний громадський транспорт.

Відповідну петицію зареєструвала громадянка Ярина Остапик 15 вересня.

Як йдеться у тексті петиції, жоден комунальний громадський транспорт м. Львова не їздить до смт. Брюховичі. Міські пасажирські перевезення між Львовом та Брюховичами здійснююся лише приватними перевізниками, які обслуговують маршрут №8 та маршрут № 22. 

Більшість автобусів, що обслуговують машрути №8 та № 22, це автобуси середнього класу Богдан А092, які взагалі не пристосовані для перевезень пасажирів у міському режимі – поручні для стоячих пасажирів розташовані високо або їх немає, проходи у частині автобусів вузькі та обмежують переміщення пасажирів, другі двері розташовані високо та не відкриваються автоматично, підвищення підлоги у салоні травмує стоячих пасажирів... З метою вирішення вищеназначених проблем та забезпечення прав пасажирів, просимо запустити комунальний великогабаритний громадський транспорт до смт. Брюховичі, у тому числі просимо розглянути варіант продовження будь-якого міського комунального великогабаритного автобусного маршруту до смт. Брюховичі через вул. Замарстинівську. 

Читайте також: Перевізник може у граничних межах підвищувати тариф без узгодження з керуючим органом, – Товстига 

Додамо, що електронна петиція повинна набрати 500 і більше підписів за 60 днів з моменту публікації, аби її розглянули у Львівській міській раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: