Президентка Форуму видавців назвала найцікавіші події та книги цьогорічного заходу

IMG_3044

Сьогодні, 19 вересня, у Львові стартував 25 Book Forum, який триватиме до 23 вересня. Цьогоріч організатори підготували понад 900 цікавих подій, презентацій та дискусій.

Про найцікавіші із них під час прес-брифінгу журналісти розпитали у президентки ГО «Форум видавців» Олександра Коваль, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, президентка Форуму видавців зазначила, що сьогодні у Львівському національному університеті ім. Івана Франка відбувається зустріч із Блаженнішим Святославом Шевчуком.

«Пропоную також сьогодні відвідати презентацію книги «Червоний голуб» та зустріч із Фредеріком Бегбедером», - сказала Олександра Коваль.

«Варто відвідати нашу церемонію вручення «Найкраща книга форуму», яка відбудеться завтра о 19:00. Також в рамках Форуму відбудеться презентація нової книжки Сергія Жадана «Антена», 21 вересня, в Оперному театрі», - розповіла пані Олександра.

Також директорка Форуму відзначила, що вперше за 25 років презентують книгу «Форумологія». «Це підсумки нашої роботи за всі роки 66 авторів, наших друзів, письменників, інтелектуалів, написали, що вони думають про форум та, які емоції відчували. Мені довелося додати свою частину, щоб доповнити книгу», - сказала Олександра Коваль.

Крім того, сьогодні о 19:00 у Львівській опері відбудеться відкриття літературної програми 25 Book Forum. «Гості матимуть змогу насолоджуватись промовами почесних гостей цьогорічного Форуму, зокрема, Марсі Шор, Енн Епплбом та Ігоря Помаранцева», - додала вона.

Читайте також: 250 тонн книг та понад 900 подій: у Львові стартував 25 Book Forum (фото)

Повна програма заходів на сайті bookforum.ua

Придбати квитки можна на сайті: bookforum.ua

ІА Дивись.info — офіційний інформаційний партнер 25 BookForum

Читайте також: Чим здивує ювілейний 25 BookForum у Львові

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: