Масова бійка у Львові: ніхто з поранених не написав заяву правоохоронцям

42361265_1287456181397183_843956409329516544_n
Фото Ірини Юзик

Ніхто із 4-х поранених анархістів після нападу невідомих в балаклавах на спортмайданчику львівської школи №34 не написав заяву в поліцію.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила львівська журналістка Вікторія Балицька.

«Окрім того, ніхто із них не дає жодних свідчень правоохоронцям про нападників. Посилаються на 63 статтю Конституції. Пояснили нам це тим, що не довіряють поліції.
Водночас, в соцмережах однодумці постраждалих та співчуваючі вимагають в поліції розслідувати злочин», - написала Балицька.

«Для мене це та суперечлива деталь, в якій ховається диявол. З одного боку ти хочеш, щоб нападників знайшли і вони понесли відповідальність, а з іншої - відмовляєшся свідчити. Отака активна громадянська позиція...», - додала вона.

Читайте також: «Нацкорпус» відмежувався від нападу на анархістів у Львові

Нагадаємо, ввечері 23 вересня на території спортмайданчика львівської школи №34 (біля Львівського цирку) група невідомих людей з ножами та палицями напала на чотирьох представників анархістських організацій «Чорний стяг» та «Екологічна платформа».

Після інциденту трьох постраждалих забрали з ножовими пораненнями до лікарні, потім госпіталізували ще одного юнака. У нападі ліворадикали прямо звинуватили активістів «Національного корпусу».

Станом на ранок 24 вересня один із постраждалих перебував у важкому стані в реанімації, ще троє проходять лікування на стаціонарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: