На популярному курорті західної України помітили озброєних «зелених чоловічків» (відео)

426876078781187790445036277986561652948992n

Біля відомого українського туристичного комплексу «Буковель» помітили людей у ​​військовій формі і балаклавах та вертольоти. 

«Літають вертольоти, невідомі в масках з автоматичною зброєю перекривають дороги. Що відбувається — пояснень немає», — повідомляє місцеве видання «Фіртка».

Журналісти пов'язали появу озброєних людей з Олександром Шевченком (нардеп, засновник і колишній директор гірськолижного курорту «Буковель». — Ред.). Крім того, видання припустило, що це можуть бути навчання.

Зазначимо, 25 вересня Генеральний штаб Збройних Сил України оголосив, що по всій території країни почалися стратегічні командно-штабні навчання «Козацька воля - 2018».

Генштаб ЗСУ також нагадав про відповідальність за ведення фото- і відеозйомки військової техніки, режимних військових об'єктів Збройних Сил України та спроб проникнення на їхню територію.

«Також інформуємо, що в районі проведення навчань, над військовими частинами, об'єктами і полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані і притягнуті до відповідальності», — сказано у повідомленні на Facebook.

Нагадаємо, 20 вересня СБУ влаштувала масові обшуки у Буковелі.

У Службі безпеки пояснили, що слідчі дії проводилися в рамках справипро розкрадання коштів Дорожнього фонду. Правоохоронці з'ясували, що чиновники під час тендерних закупівель з порушенням закону погодили використання підприємцями неякісних будівельних матеріалів. В результаті дорожнє покриття передчасно руйнувалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: