Гриценко показав довідку про відсутність «кримінального минулого» (фото)

IMG_5464

Анатолій Гриценко оприлюднив у Фейсбук довідку про відсутність підозри у скоєнні кримінальних злочинів.

Лідер партії "Громадянська позиція" заявив, що жодної підозри у скоєнні ним кримінального злочину не було і немає. Відповідний документ від генпрокуратури він опублікував у Facebook, - пише УП.

«Генеральна прокуратура України, офіційна письмова відповідь. Жодної підозри у скоєнні мною кримінального злочину не було і немає, - написав Гриценко. - Ще раз, для усіляких вінників, пашинських, чорноволів та інших порохоботів, які на каналах брешуть про злочини і кримінальні справи - жодної підозри, не було і немає!»

 

Також Гриценко додав фото документу від ГПУ, де зазначається, що, згідно з даними Єдиного реєстру досудових розслідувань, він не значиться у базі ні як підозрюваний, ні як обвинувачений у жодному кримінальному провадженні.

Раніше лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що президент Петро Порошенко спланував і дав команду розпочати проти нього спецоперацію. За його словами, генерал Служби безпеки Віктор Трепак публічно попередив його про чергову "спецоперацію Банковоі", яка нібито готується з метою дискредитації і недопущення його до участі у президентських виборах. «Це дійсно правда, таку операцію Порошенко спланував і дав команду розпочати ближчим часом, можливо, вже цього тижня. Склад організованого злочинного угруповання мені відомий (залишилися ще чесні люди і в АП, і в РНБО, і в ГПУ, і в СБУ). Глава ОЗУ, він же замовник - Порошенко. Організатор - Турчинов. Головний виконавець - Пашинський», - написав Гриценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: