Новий житловий комплекс на вулиці Під Голоском у Львові: деталі та фото проекту

4e3af92dda3cf73b147707c4d09b1876-696x540-1-696x540 (1)

У першому кварталі 2020 року у Львові введуть в експлуатацію новий ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Під Голоском. Забудовник уже має дозвіл на виконання будівельних робіт.

*промоція

Цікаво, що новий ЖК розташований на вулиці, що буквально впирається у Брюховицький ліс, і при цьому знаходиться у 5 хв їзди від центру Львова.

ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Під Голоском – це 16-поверховий будинок на дві секції. Він матиме бетонний каркас, а заповнення та міжкімнатні стіни будуть цегляними. Детальніше про те, чому цегла – найкращий вибір для майбутнього помешкання читайте тут.

Чистова висота поверху від підлоги до стелі складатиме 2,70 м. У помешканнях встановлять металопластикові вікна та сталеві двері. За проектом, мешканці отримають вже засклені балкони, сучасні домофони та два безшумних ліфти. Також є можливість перепланування помешкань на стадії будівництва - за окремим замовленням та наступним погодженням з архітекторами проекту. Квартири здаватимуть з поштукатуреними стінами, цементною стяжкою під «чисту» підлогу, двоконтурним котлом (димохідна система Schiedel QUADRO), та розведенням труб по квартирі під стяжкою (здається в робочому стані), лічильниками газу, води, електроенергії, мідною електропроводкою до розвідної коробки у квартирі, виводами під сантехніку та каналізацією.

Поряд передбачений підземний паркінг, а на території ЖК облаштують дитячий майданчик та зону для господарських цілей. Неподалік розташовані дитячі садки та школи, супермаркети, розважальні центри тощо. Зараз квартири у новому ЖК на вул. Під Голоском можна придбати за привабливою ціною з розтермінуванням до кінця будівництва. Детальніше про це питайте у відділі продажу «Львівської Мрії» на вул. Під Голоском, або за телефонами: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80; (063) 613-44-81.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”.

ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака,

11 вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: