Як теплопостачальні підприємства Львова готуються до опалювального сезону (фото)

IMG_4913

ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить заміну теплової мережі, яка забезпечує теплопостачання до Сихівського району.

Зокрема сьогодні, 3 жовтня, як теплопостачальні підприємства готуються до опалювального сезону на Сихові, проінспектували міські чиновники, передає кореспондент Дивись.info.

Голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк запевнила, що попри те, що робити із замін тепломереж ще завершують, Сихівський район готовий до початку опалювального сезону.

«Зараз ми перебуваємо на одній із проблемних ділянок, на вул. Антоненка-Давидовича, де протягом минулого опалювального сезону біло кілька поривів. У зв’язку із цим було прийнято інвестиційну програму і зараз «Львівтеплоенерго» виконує роботи по заміні мереж», - пояснила голова Сихівської райадміністрації.

За її словами, Сихів – це один із найбільших районів, де розташовані висотні будинки із центральним опаленням. «Ми є основним споживачем теплоносія. На сьогоднішній день ще не підписані 11 актів про готовність до опалювального сезону, це в основному будинки ОСББ», - розповіла Галина Гладяк.

Також вона розповіла, що в рамках підготовки до опалювального сезону в трьох будинках на Сихові проводяться роботи із утеплення будинків.

«Крім того, зараз у Сихівському районі триває реалізація проекту «Львівтеплоенерго» і ЄБРР щодо встановлення ІТП на території району. Зараз роботи проводяться по першій черзі – 165 будинків, виконані підготовчі роботи та проект проходить експертизу», - зазначила пані Галина.

Своєю чергою, головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт наголосив, що дана мережа була закладена ще під час будівництва Сихівського району.

«З 1980 року вона вже відпрацювала свій термін, і попередні два сезони тут було два пориви, які доводилось ліквідовувати. Для того, щоб ліквідувати під час опалювального сезону ми змушені були зупиняти подачу теплоносія», - роз'яснює головний інженер.

Пан Володимир розповів, що вартість робіт становить 7,5 млн гривень і наступного тижня планують завершити монтажні роботи. І вже після цього можна буде подати на весь Сихів опалювальний сезон», - додав він.

За словами інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго», починаючи із 2010 року замінено близько 43% тепломереж по Львову. Крім того, зараз тривають роботи по Франківському та Шевченківському районах.

Читайте також: У міськраді розповіли, чи Львів готовий до опалювального сезону (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: