Вперше відомі українські блогери зберуться на фестивалі у Трускавці (деталі, програма)

Вже завтра, 5 жовтня, у Трускавець на Блог-Фест «Truthкавець» приїдуть найвідоміші блогери зі всієї України. 

Журналісти ІА Дивись.info розпитали у організаторів, хто завітає на фест, про що говоритимуть та чим дивуватимуть гостей відомі блогери.

Як розповів організатор Фесту Богдан Процишин, триватиме фестиваль три дні - до 7 жовтня. Всі три дні на гостей чекає дуже насичена та цікава програма - будуть  панельні дискусії, виставки, індивідуальні зустрічі та презентації книжок.

«Ця традиція зародилася у м. Дніпро. Авторами ідеї є Фонд "Культурна столиця" і його керівник Євгеній Гендін. Саме вони започаткували таку традицію збирати відомих в інтернеті блогерів на фестивалі.

Цього року відбувся вже другий такий фестиваль у Дніпрі. І саме там ми домовилися з організаторами, що восени Трускавець прийме їхню чудову ініціативу вже у своєму місті», - зазначив Богдан Процишин.

Хто приїде 

За словами організатора, на участь у фестивалі вже заявлено більше 15 осіб, серед яких мега-відомі особи, такі як Роман Скрипін, Сергій Іванов, Сашко Лірник, Андрій Полтава, Роман Шрайк, Татуся Бо, Зоя Казанжі та багато інших.

«Всі ці люди приїдуть в Трускавець для того, щоб в першу чергу зустрітися зі своїми читачами в реалі, так би мовити, розвіртуалитися. По-друге, це все задумано для того, щоб показати інтернет-спільноті, що є таке місто Трускавець», - відзначив Богдан Процишин.

Про що говоритимуть

«Це буде дуже цікавих три дні спілкування в різних формах: починаючи від колективних панелей, де по 5 людей будуть обговорювати певну тематику із читачами до індивідуальних камерних зустрічей, де можна буде поспілкуватися окремо із учасниками», - анонсував організатор.

За його словами, також будуть презентації книжок Сашка Лірника, Зої Казанджі, Татусі Бо в урбан-бібліотеці Трускавця.

«Журналістам я би радив відвідати зустріч із колишнім заступником міністра з інформполітики Тетяною Поповою, яка буде презентувати свою доповідь "Маніпуляція інформацією" - це так би мовити профільний напрямок.

Крім того, Сергій Іванов на зустрічі із своїми читачами розповість про закулісся українських телевізійних ток-шоу», - розповів Богдан Процишин.

Пан Богдан також розповів, що приїде на фестиваль також священик-блогер отець Дедюхін та художник Андрій Єрмоленко привезе свої відомі плакати про Олега Сенцова та серію плакатів проти Чемпіонату футболу у Росії. Приїде художник із цілою виставкою політичних постерів.

програма фестивалю

Варто зазначити, що на всі заходи вхід вільний.

Детальніше за подіями та учасниками можна слідкувати на сторінці у Фейсбук.

ІА Дивись.info є медіапартнером фестивалю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: