Люди Львова-2018 та як виграти подорож до Діснейленду. Головне за день

IMG_5318

Підсумовуємо головні події дня.       

Церемонія нагородження премії «Люди Львова 2018», Сенцов заявив про припинення голодування, як виграти подорож до Діснейленду та куди піти у Львові на вихідних — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 5 жовтня.

«Люди Львова 2018»: як нагороджували переможців премії 

Вчора у готельно-відпочинковому комплексі Edem Resort Medical & SPA відбулася церемонія нагородження премії «Люди Львова 2018» від журналу «РІА Україна». Як нагороджували переможців премії дізнайтеся за посиланням.

Як виграти подорож до Діснейленду

Фото: turvopros.com

Чергова захоплива акція розпочалася у будівельній компанії «Львівська Мрія». Відтепер, кожен, хто придбає квартиру в нових житлових комплексах будівельної компанії «Львівська Мрія» автоматично стає учасником розіграшу сімейної подорожі до паризького Діснейленду. Деталі за посиланням.

Сенцов заявив про припинення голодування з 6 жовтня

Сенцов з 6 жовтня змушений припинити голодування, яке він тримав понад 140 днів. Він також повідомив, що припиняє голодування у зв'язку з критичним станом здоров'я і патологічними змінами, які почалися в організмі, через які «найближчим часом заплановано застосування примусового харчування».

За неправильне паркування — штраф

У Львові стартувала інформаційна кампанія щодо штрафів за неправильне паркування. Зокрема, представники Центру безпеки міста в центральній частині Львова влаштували «полювання» на водіїв-порушників. Деталі читайте за посиланням.

Культурні події у Львові на вихідні

Найцікавіші події у Львові на вихідних 6 і 7 жовтня. Міжнародний фестиваль сценографії, «еротична виставка», фестиваль винахідництва та мейкерської культури — в афіші подій ІА Дивись.info. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: