У Львові водіїв почали попереджувати про штрафи за неправильне паркування (фото)

IMG_5445

Сьогодні, 5 жовтня, у Львові стартувала інформаційна кампанія щодо штрафів за неправильне паркування.

Зокрема, представники Центру безпеки міста в центральній частині Львова влаштували "полювання" на водіїв-порушників, передає кореспондент Дивись.info.

Нові інспектори з паркування, які запрацюють у Львові на вимогу закону «Про реформування сфери паркування транспортних засобів», почнуть штрафувати водіїв-порушників із 1 листопада.

Від сьогодні і до кінця місяця на неправильно припаркованих автівках залишатимуть листівки-попередження, на яких зазначено, яке саме правило дорожнього руху порушив кермувальник і який йому за це загрожує штраф.

Реальні штрафи будуть виписувати вже із листопада.

«Сьогодні ми розпочинаємо інформування водіїв до моменту виходу інспекторів на вулиці Львова, обов’язок яких власне буде штрафувати водіїв, які порушують правила дорожнього руху парковки в центральній частині міста. Зокрема нами розроблена листівка, яка передбачає вартість штрафів за порушення правил дорожнього руху і за несплату за паркування», - зазначив представник управління безпеки міста Богдан Мільяр.

Читайте також: Стало відомо, коли у Львові запрацюють інспектори з паркування

Нагадаємо, 27 вересня 2018 року набрав чинності закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», одним із вимог якого є робота інспекторів із паркування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: