Перевантажувальна станція сміття на Північній працюватиме ще місяць

DSC08427

Виконавчий комітет Львівської міської ради вчетверте продовжив дозвіл на використання земельної ділянки на вул. Північній для перевантажувальної станції сміття, передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснив директор компанії «Аvе Львів» Олег Гайовишин, наразі домовитися з мешканцями села Старий Яричів, поблизу якого планувалося облаштувати нову перевантажувальну станцію, не вдалося. Він також розповів, що компанія орієнтовно за півроку залишить ділянку на території заводу «Алмаз-інструмент».

«Зараз шукаємо місце, де розташується саме підприємство – офісні приміщення і там же, щоб були криті приміщення для перевантаження. Досвід, який ми зараз напрацювали на Північній, показує, що нам достатньо для цього площі 10 на 30 метрів», - пояснив Олег Гайовишин.

Він попросив продовжити дозвіл на використання ділянки на Північній на 14 днів, до 19 жовтня. Натомість члени виконкому вирішили продовжити дозвіл на 30 днів.

Разом з цим перевізника зобов’язали надати підтвердження, що компанія зверталася до ЛОДА за допомогою у пошуку нової ділянки.

Читайте також: У Львові розростається сміттєзвалище за два кілометри від злітної смуги аеропорту (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: