Львів'янка, що заявляла про побиття сина вчителем, відкликала заяву, бо інформація не підтвердилася

kamera-e1438189308746-890x395

Матері показали відео із камер спостереження, де було видно, що вчитель не торкався дитини.

У суботу, 6 жовтня, низка ЗМІ поширили повідомлення матері одного з учнів школи №55 про нібито побиття її сина вчителем.

У коментарях до цього допису пані Винокурова зазначила, що до поліції не зверталася, а в понеділок, 8 жовтня, у школі мають переглянути відео з камери спостереження, розташованої в спортзалі, щоб розібратися у ситуації.

Вчора, 8 жовтня, директор школи №55 Ігор Галушко повідомив журналістам Tvoemisto.tv, що інформація про побиття неправдива і це підтверджують камери спостереження. За його словами, матір хлопця у присутності журналіста одного з телеканалів Львова сьогодні переглянула запис з відеокамери. На відео зафіксовано, що вчитель фізкультури не контактував з її сином.

«Вона написала заяву про відмову від претензій, яку ми згодом опублікуємо на наших сторінках у соціальних мережах разом з коментарем. Також ми взяли слово у неї, що вона опублікує спростування у себе на Facebook. Це насправді жахлива ситуація, яка відобразилась на всьому педагогічному колективі та школі напередодні Дня вчителя, тому що завдати шкоду нашій репутації набагато легше, ніж тепер її відновити», – заявив директор Ігор Галушко.

Він додав, що у школі задоволені роботою цього вчителя фізкультури, який готовий подати до суду на матір, якщо та не спростує поширену інформацію.

Згодом мама учня оновила свій попередній пост та відмовилась від звинувачень. За її словами, на відеозаписі видно, що вчитель фізкультури не бив її сина, а навпаки, надав йому допомогу. Вона вибачилась перед усіма учасниками інциденту та пояснила свій пост про побиття емоційним станом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: