Стало відомо, хто приїде на Міжнародний економічний форум до Львова

IMG_0384

1-2 листопада у Львові відбудеться головна економічна подія 2018 року — XVIII Міжнародний економічний форум.

Директор Департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів про те, яких гостей очікують на економічному форумі.

«У попередні роки львівський Міжнародний економічний форум традиційно відкривав Перший віце-прем’єр-міністр України, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, тож ми сподіваємося, що і цього року він відвідає цю подію.

Крім того, ми запросили і сподіваємося на участь Хюга Мінгареллі, посла ЄС в Україні. Обговорюється участь Марі Йованович, посла США, Лєшека Бальцеровича, польського економіста і політика», - повідомив Роман Филипів.

За його словами, згоду на участь дали вже Олександр Шлапак, український політик, фінансист та екс-міністр фінансів, Віктор Галасюк, народний депутат і керівник промислового комітету Верховної Ради, Геннадій Чижиков, президент Торгово-промислової палати України, Яцек Пєхота, голова Польсько-української господарчої палати, Андрес Озолс, директор Латвійського агентства інвестицій та розвитку, а також шейх Емад абу Алруб, президент Українсько-арабської ділової ради.

«Відповідні запрошення пішли й на ім’я першого заступника міністра економічного розвитку Максима Нефьодова. Дуже хотілося б, щоби в числі спікерів був Богдан Данилишин, Оксана Маркарова.

У числі модераторів у нас будуть Андрій Новак, український економіст, та Павло Шеремета, якого, думаю, представляти не потрібно», - зазначив Роман Филипів.

Крім того, на XVIII Міжнародному економічному форумі очікуєють серйозну делегацію з провінцій Італії, із якими будуть підписуватись відповідні угоди стосовно співпраці в економічній та інших сферах.

«Ми напрацьовуємо відповідні угоди й з деякими інвесторами, які вже задекларували своє бажання працювати на території області», - додав Филипів.

Читайте також: Головна економічна подія осені: на Львівщині відбудеться Міжнародний економічний форум (деталі)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: