У ЛОДА розповіли, які великі інвестиційні проекти будуть реалізовані на Львівщині

IMG_0367

По відкритті нових підприємств на Львівщині відбуваються зараз перемовини, зокрема це підприємства меблевої галузі та підприємства з виробництва обладнання.

Про це розповів директор Департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів.

За його словами, зараз також ведеться будівництво заводу сухих сумішей «Фіксіт» у Пустомитівському районі.

«Я розумію, що всім цікаво почути назви якихось зарубіжних фірм, а от особисто мені надзвичайно приємно, коли чую про те, що наші місцеві суб’єкти господарювання нарощують свої виробничі потужності. І тут я можу назвати Червоноградський завод металоконструкцій, підприємство «Хутро-1», яке займатиметься розведенням норок», - зазначив Роман Филипів.

Крім того, директор Департаменту економічної політики ЛОДА повідомив, що наразі тривають перемовини з IKEA щодо відкриття на території області заводу з виробництва меблів.

«Прийняте IKEA рішення про вихід на український ринок створює передумови для того, щоб активізувати розмови про потенційне розміщення виробничих потужностей компанії у Львівській області. І навіть якщо такої домовленості не вдасться досягнути, у нас є дуже багато виробників, які тривалий час хотіли сконтактуватись з IKEA, однак нам це було достатньо складно зробити, а тепер, думаю, із цим буде простіше, тож відкриваються можливості і для торгівлі, і для інвестицій», - пояснив Филипів.

Нагадаємо, 1-2 листопада у Львові відбудеться одна із наймасштабніших економічних подій – Львівський міжнародний економічний форум.

Деталі читайте за посиланням: Головна економічна подія осені: на Львівщині відбудеться Міжнародний економічний форум (деталі)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: