Суд переніс засідання щодо формування конкурсного комітету із перевезень у Львові

27155-1_large

Львівський окружний адміністративний суд переніс засідання щодо визнання незаконним та скасування наказу про формування конкурсного комітету із перевезень у Львові.

Про це повідомив голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига, який виступає позивачем у справі.

«Іншими словами, а ніж затягуванням я не можу назвати дії представників управління транспорту. Вони сьогодні подали клопотання про перенесення підготовчого засідання і його перенесено на 15 листопада. Із такими темпами ми, можливо, в грудні дійдемо до розгляду по суті справи», - написав у Faсebook Товстига.

«Я, як позивач, подав клопотання щодо долучення доказів. Із нашої сторони був поданий запит до управління транспорту, щоб отримати всі документи по формуванню конкурсного комітету. Із відповіді, яку ми отримали, чітко випливає, що недотримана квота в 25% членів, які мають бути громадськими організаціями та повинні займатися автомобільним транспортом. Також є питання до одного із членів, який по формі є профспілкою і не має бути членом конкурсного комітету. Тому мене й не дивує, чому управління транспорту почало технічного затягувати справу на етапі підготовчого засідання», - додав Товстига.

Нагадаємо, журналісти Дивись.info раніше виявляли, що принаймні половина із відібраних представників ГО так чи інакше пов’язана із мером міста Андрієм Садовим. Детально про це ми вже писали тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: