Стало відоме прізвище львівського медика, якого затримали на хабарі

13407666-838c-4d99-996c-95dba089d96f

На хабарі затримали скандального головлікаря львівської поліклініки №6 Юрія Токарєва. 

На хабарі затримали скандального головлікаря львівської поліклініки №6 Юрія Токарєва.

Затриманим за вимагання хабара головний лікар однієї з поліклінік Львова виявився скандально відомий Юрій Токарєв, якого раніше двічі зупиняли за підозрою у нетверезому водінні. Він є головним лікарем 6-ї міської поліклініки. Про це Zaxid.net стало відомо із власних джерел.

Натомість, як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, управління охорони здоров’я ЛМР провело перевірку присутності головних лікарів медичних закладів міста на робочому місці. З невідомих причин відсутній головний лікар 6-ї міської поліклініки м. Львова Юрій Токарєв. Його телефон не відповідає.

Водночас в управлінні охорони здоров’я ЛМР повідомили, що два тижні тому, 4 жовтня, головний лікар 6-ї міської поліклініки м. Львова Юрій Токарєв подав заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням. Цю заяву було задоволено. Відтак згідно з чинним законодавством, у четвер, 18 жовтня, його останній робочий день.

Нагадаємо, співробітники Управління СБУ у Львівській області викрили на хабарництві головного лікаря однієї з поліклінік, що підпорядкована управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Посадовець особисто вимагав від ветерана АТО 500 доларів США за працевлаштування медбратом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: