У Києві прощаються із загиблою в ДТП актрисою Мариною Поплавською (відео, фото)

555
Фото: 24 канал

У неділю, 21 жовтня, у Києві прощаються з зіркою "Дизель Шоу" Мариною Поплавською, яка загинула в ДТП. Церемонія прощання з Поплавською відбуваються у приміщенні "Жовтневого Палацу" на Алеї Героїв Небесної Сотні, 1.

Про це повідомляє 24 канал.Черга охочих покласти квіти розтягнулася на кілька сотень метрів. Попрощатися з Поплавською прийшли здебільшого шанувальники її творчості, серед яких і підлітки, і літні люди. Особливо емоційно на загибель акторки реагують присутні жінки: вони багато плачуть.

Фото: 24 канал

Всі згадують Поплавську як працьовиту акторку і гумористку. Кажуть, що вона відпрацьовувала свої ролі доти, допоки поки не вийде ідеально. Колеги називали Поплавську "головною тещею країни", а також світлою, доброю, при цьому жінкою зі сталевим характером.

Фото: 24 канал

Щоб попрощатися з Поплавською, люди вишикувались у довгу чергу

Фото: 24 канал

Попрощатися з Мариною Поплавською прийшла Руслана Писанка

Через годину після початку прощання з Поплавською ряди охочих провести акторку в останню путь спорожніли.

Додамо, що 22 жовтня тіло Поплавської відвезуть у Житомир. Там церемонія прощання почнеться з 10:30 у залі Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

Відспівування акторки проведуть у Кафедральному Соборі Святої Софії. Цього ж дня акторку поховають на Корбутовському кладовищі на Центральній Алеї в Житомирі.

Дивіться відео у пам'ять про Марину Поплавську, яка загинула в ДТП:

Нагадаємо, 20 жовтня вранці на Київщині автобус із акторами "Дизель Шоу" зіткнувся з фургоном. Внаслідок ДТП загинула зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Окрім того, постраждали та були госпіталізовані актори "Дизель Шоу" Яна Глущенко та Єгор Крутоголов.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: