У Львові відбудеться фестиваль локальної гастрономії: деталі

27-28 жовтня у Львові відбудеться фестиваль локальної гастрономії True&Local.

Як повідомили організатори, фестиваль відбуватиметься вже втретє, цього разу – вперше у Львові.

Зокрема «Лавка Традицій» ретельно підібрала 44 найкращих виробників, сироварів і фермерів зі всієї України; зіркових шеф-кухарів, які проведуть гастрономічні майстер-класи і представлять спеціально розроблене осіннє меню.

На фестиваль запрошуються містяни, які люблять смачну їжу, цінують локальні продукти, для яких гастрономія – стиль життя.

Що буде?

Сезонний маркет, на якому можна особисто познайомитись з найкращими місцевими виробниками, сироварами і фермерами. Поспілкуватися, продегустувати і придбати їхні сири, паштети, соуси, варення та інші оригінальні продукти.

Осіннє меню

Марко Черветті, шеф-кухар Сільпо Resto, спеціально для фестивалю True&Local у Львові підготує особливе меню. За основу буде взято продукти «Лавки Традицій», які доповнить  головний інгредієнт сезону – гарбуз.

Колаборація з пивоварнею “Правда”

“Лавка традицій” спільно з пивоварнею «Правда» представлять гарбузовий ель, який можна скуштувати лише на цьому фестивалі.

Майстер-класи від шефів. Відомі українські кулінари Ілля Сьомін – знавець в’єтнамської кухні, Юлія Загура - повелителька суперфудів, Маріанна Душар – експертка в галицькій гастрономії покажуть, як готувати авторські страви з місцевих продуктів: різноманітні соуси, конопляно-лляний брауні з гарбузовим лассі, буряковий квас. Сергій Пожара, знавець карпатської кухні, приготує фірмовий угорський суп зузу, який буде представлений у фестивальному меню.

Виставка і конкурс гарбузів.

Дачники, фермери, садівники і селекціонери привезуть прямісінько найоригінальніші гарбузи зі своїх городів. Впродовж двох днів відвідувачі фестивалю зможуть обрати найгарніший гарбуз шляхом голосування. Власник гарбуза-переможця отримає цінні призи.

Час проведення фестивалю: 27-28 жовтня 2018 (сб.11:00 – 20:00, нд. 11:00 – 18:00)

Місце: магазин «Сільпо» в ТРЦ Victoria Gardens (м.Львів, вулиця Кульпарківська 226А)

Вхід безкоштовний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: