Львів'яни допомагають сім'ї, де двоє дітей одночасно перестали ходити і 15 років не можуть дізнатися діагноз (фото)

IMG_4981

Сотні лікарів, профільні спеціалісти по всій Україні, найкращі реабілітологи та навіть народна медицина і монастирі. Вже 15 років сім’я львів’ян Пахолків намагається з’ясувати причину, чому двоє дітей майже одночасно перестали ходити.

Зараз Лесі 33 роки і Наталі 35, але хто б міг подумати, що вони вже останні 15 років самостійно не можуть ходити.

Не так давно журналісти ІА Дивись.info поспілкувалися із матір’ю дівчат, Ярославою Пахолок, яка розповіла, що за цей час довелося пережити сім’ї та скільки лікарів і різних діагнозів за 15 років вони перейшли.

Після публікації багато хто хотів долучитися до допомоги, люди в коментарях активно радили, куди б ще люди могли звернутися. Крім того, за перші дні вдалося зібрати 3700 гривень. На жаль, цієї суми поки недостатньо для проведення потрібного аналізу. Закликаємо небайдужих долучитися до допомоги родині, адже перед лікуванням у Німеччині потрібно пройти необхідні обстеження у Києві. Але знову ж таки це не безкоштовно. Для того, аби зробити один аналіз одній дитині необхідно 26 тисяч гривень.

Реквізити картки для допомоги:

Ярослава Василівна Пахолок,

5167490112092839.

Детальніше про те, що вже випробовували та де лікувалися дівчата, читайте в нашому матеріалі: 15 років ніхто не може поставити діагноз: у Львові в одній сім’ї двоє дітей одночасно перестали ходити (фото)

Батьки також мають надію, що хтось із фахівців зацікавиться хворобою, яку за 15 років ніхто так і не зміг визначити та поставити діагноз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: