Як виграти подорож до Діснейленду та рекорд на Іграх Нескорених. Головне за день

44675100_2059075237515510_3631806628757504000_n

Підсумовуємо головні події дня.

Як виграти подорож до Діснейленду, українець встановив рекорд і здобув третє «золото» для збірної на Іграх Нескорених та чому в Україні гальмують будівництво цементобетонних доріг, — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 23 жовтня.

Львів’яни можуть виграти подорож до Діснейленду: деталі

Фото: incomartour.com.ua

З жовтня чергова акція триває у будівельній компанії «Львівська Мрія». Відтак, кожен, хто з 1 жовтня придбає квартиру в нових житлових комплексах будівельної компанії «Львівська Мрія» автоматично стає учасником розіграшу сімейної подорожі до паризького Діснейленду. Деталі за посиланням.

Ігри Нескорених-2018: українець встановив рекорд і здобув третє «золото» для збірної

Олександр Гавриленко з Чернігова здобув золоту медаль з пауерліфтингу у середній вазі, встановивши рекорд змагань. Деталі за посиланням.

Бетон проти асфальту: чому в Україні гальмують будівництво цементобетонних доріг (інфографіка)

Життєвий цикл дороги з асфальтовим покриттям – 10 років, з бетонним – щонайменше 20. Крім того, для будівництва бетонок використовується виключно українська сировина, тоді як для асфальтної дороги потрібен імпортний бітум, експортований здебільшого з Росії. Чому в Україні відмовляються від будівництва бетонних доріг, ІА Дивись.info намагалася розібратися разом із експертами. Деталі читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: