У Польщі відбудеться триденний Східноєвропейський бізнес-форум

20-22 листопада 2018 року у Вроцлаві відбудеться масштабний Східноєвропейський бізнес-форум.

Головною темою триденного ділового заходу буде відкриття і розвиток бізнесу в Польщі.

Програма форуму розроблена для підприємців і менеджерів Східної Європи та Середньої Азії, які планують масштабувати наявний або відкрити новий бізнес на території Польщі та ЄС.

Учасників форуму чекають доповіді та воркшопи від представників провідних польських компаній і ком'юніті підприємців-іммігрантів, Business Speed Dating, панельні дискусії та багато іншого.

Східноєвропейський бізнес-форум для тих, хто:

  • планує почати свій бізнес у Польщі;
  • розширює поточний бізнес, розглядає Польщу як цільовий ринок і прагне краще зрозуміти правила гри на польській бізнес-арені;
  • створює власну франшизу, яку планує продавати в Польщі; або купив франшизу і розглядає ринок Польщі як цільовий;
  • має власний технологічний стартап;
  • планує релокейт у Польщу як найманий співробітник.

Лекції: більше ніж 30 годин прикладної інформації

Перший день форуму складається з двох тематичних блоків: «Як відкрити бізнес у Польщі» й «Умови ведення бізнесу». В рамках першого блоку Ольга Зеркаль, співзасновник Ewigol Consulting, дасть покрокову інструкцію відкриття бізнесу в Польщі, а також відбудуться воркшопи з питань оподаткування та бухгалтерії, легалізації, безпеки праці та стандартизації товарів і послуг у Польщі та Європі. Другий блок присвячений огляду банків і специфіці відкриття банківського рахунку, кредитам, лізингу і страхуванню для бізнесу та співробітників у Польщі.

У другий день ми поговоримо про експорт і франчайзинг у Польщі. Учасники дізнаються, з чого почати експорт до Польщі, про стратегії виходу на польський ринок і крос-культурні особливості роботи із зарубіжними партнерами. У другій половині дня прозвучать доповіді про франчайзинг у Польщі, спікери розкажуть, які франшизи вигідні для старту бізнесу і як продавати свої франшизи в Польщі.

Третій день форуму присвячений просуванню бізнесу, спікери розкажуть про маркетинг-стратегії для стартапів і МСБ, стратегії продажів і побудову відділу продажу для стартапів і МСБ.

Дискусійні панелі з експертами бізнесу

У другий день форуму відбудеться дискусія спікерів на тему «Які франшизи будуть популярними у найближчі 3 - 5 років у Польщі», а також розбір трьох успішних кейсів із відкриття франшизи емігрантами.

22 листопада на учасників чекає дискусія «Особливості просування бізнесу в Польщі: секрети успіху». Також у завершальний день форуму відбудеться дискусійна панель «У які галузі варто інвестувати в Польщі?», на якій виступлять експерти компаній GoldenMark, OVB, агентства з розвитку Агломерації Вроцлава (ARAW) та інші.

Ефективний нетворкінг на Business Speed Dating

У другий день форуму на Business Speed Dating учасники зможуть познайомитися з потенційними бізнес-партнерами або інвесторами, презентувати свою ідею або проект і отримати якісний фідбек.

Ви отримаєте відповіді на питання:

  • як зареєструвати свій бізнес у Польщі;
  • як отримати посвідку на проживання для себе та сім'ї на підставі господарської діяльності в Польщі;
  • як працювати у системі пільгового оподаткування і знизити податки на 95%;
  • як отримати дотацію до 5 000 000 млн євро і багато іншого.

Офіційні мови СЄБФ-2018 англійська, польська та російська.

Коли: 20-22 листопада 2018 року.

Де: aleja Śląska 1, Business Club Stadion Wrocław

Детальніше: easteuropeforum.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: