Безсмертний презентував ідею Великої України на противагу «русскому міру»

Screenshot_12

Роман Безсмертний відомий політик і дипломат, який заявив про намір перемогти на найближчих президентських виборах, презентував на Львівщині свою ідею «Великої України».

Цього тижня  він  провів зустрічі з громадами Червонограда, Стрия і Дрогобича, студентами факультету Міжнародних відносин ЛНУ ім. І.Франка та взяв участь у Безпековому форумі.

«Велика Україна можлива! І ми маємо все робити для того, щоб вона була реалізована. Велика Україна має бути там, де є українець, у своїй країні і за її межами», - звернувся  Роман Безсмертний до присутніх в залах людей. Він переконаний, що головною цінністю реалізації ідеї Великої України має бути Людина, саме на неї, на реалізацію її прав мають працювати інститути держави.

«Говорити  про це в регіоні, поруч з яким є Велика Польща, Велика Румунія, Велика Угорщина. А на сході існує «Русскій мір». На півдні – велика Османська імперія. Чому ж так сталося, що немає Великої України?  Що нас ділило? Що нас применшувало та принижувало? Ми не можемо більше в’язнути у дрібницях. Нам треба велику мрію, нею має бути Велика Україна», - вважає політик.

На думку Безсмертного, «єдність нас вдома – це незалежність і безпека по зовнішньому контуру». «Будь-яка небезпека ззовні вирішувана та здоланна, коли є єдність всередині країни. Ідея Великої України – це ідея нашої єдності.  Один за всіх і всі за одного – це головний принцип, де цей один є найголовнішою цінністю», - зазначив політик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: