Львівщина вийшла на п'яте місце в Україні за обсягом будівництва (інфографіка)

630_360_1508459380-8493
Фото: ілюстративне. Джерело: Укрінформ

За обсягом будівельних робіт Львівська область серед регіонів України посіла 5 місце, за темпом зростання будівельної продукції - 7 місце.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Зокрема підприємства Львівщини у січні-вересні 2018 року виконали будівельних робіт на 5337,5 млн.грн, що на 13,6% більше порівняно з січнем-вереснем 2017 року, йдеться в повідомленні Державної служби статистики України.

Приросту обсягів будівельних робіт досягнуто на будівництві інженерних споруд
(на 37,1%) та нежитлових будівель (на 8,4%).

Натомість, порівняно з січнем-вереснем минулого року скоротились на 11,2% обсяги робіт на будівництві житла.

 

Варто зазначити, що серед районів і міст Львівської області лідирує місто Львів, більше 60% від загальнообласного обсягу будівельних робіт. Слідом за Львова значні
обсяги також виконали будівельники Стрийського та Пустомитівського
районів.

Водночас, ціни на квадратні метри у новобудовах Львова за останні три роки знизилися. До прикладу, в серпні 2016 року середня ціна за квадратний метр в новобудовах Львова становила 640 доларів (якщо оцінювати в національній валюті, середня – 16 000 грн), то в 2018 році за квадратний метр у середньому потрібно заплатити 580 доларів (15 400 грн).

Читайте також: Як змінилися ціни на квартири в новобудовах Львова за останні три роки

До слова, у першому кварталі 2020 року у Львові введуть в експлуатацію новий ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Під Голоском.

Фото: зі сайту Енциклопедія новобудов

Житловий комплекс на вул. Під Голоском складається з 10-поверхового будинку на дві секції, підземного паркінгу та зручної прибудинкової території. ЖК розташований близько до Брюховицького лісу, так званих «легень Львова» та у 5 хвилинах їзди від центру міста.

Деталі проекту тут.

Крім того, чергова акція триває у будівельній компанії «Львівська Мрія». Кожен, хто з 1 жовтня придбає квартиру в нових житлових комплексах будівельної компанії «Львівська Мрія» автоматично стає учасником розіграшу сімейної подорожі до паризького Діснейленду. Учасниками акції стають усі, хто придбає квартири у житлових комплексах «Львівська Мрія» на вул. Княгині Ольги, 1-5 та на вул. Під Голоском.

Детальніше можна дізнатися за посиланням: Львів’яни можуть виграти подорож до Діснейленду: деталі

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: