70 підприємців з Донеччини та Луганщини представили свій бізнес у Львові (фото)

unnamed (5)

Сьогодні, 1 листопада, в межах Міжнародного економічного форуму у Львові відкрилася виставка "Схід-Експо", яка презентує бізнес Луганщини та Донеччини. 

На виставці свою продукцію представили понад 70 підприємців, повідомляє кореспондент Дивись.info.

Мова йде, як про локальних виробників, так і про великі компанії. Серед продукції є екотовари, авторські вироби легкої промисловості та навіть інноваційні товари, зокрема, дрони, розробки, надруковані на 3-Д принтері тощо.

Відкривати виставку до Львова приїхали голова Донецької військово-цивільної адміністрації Олександр Куць та в.о. Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Крім того, приїхав перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, а також представники ПРООН, за підтримки яких виставка стала можливою.

Планується, що протягом виставки підприємці зі сходу та Львівщини зможуть налагодити бізнес-зв'язки та співпрацю, адже під час виставки є нагода подивитися робочі прототипи продукції та поспілкуватися безпосередньо з підприємцями зі сходу.

Нагадаємо, 1-2 листопада у Львові проходить міжнародний економічний форум «Львівщина – хаб можливостей». Деталі та програма за посиланням.

Всі фото: ІА Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: