Кубів відкрив Міжнародний економічний форум у Львові (фото)

unnamed (17)

Сьогодні у Львові стартував 18 Міжнародний економічний форум у Львові. Цьогорічне гасло форуму «Львівщина – хаб можливостей».

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Відкрився форум виставкою «Схід-Експо», на якій представили свої вироби 70 підприємців з Донеччини та Луганщини. Виставка стала можливою за підтримки ПРООН.

Офіційну частину форуму відкрив перший віце-прем’єр міністр України, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. Він зауважив, що Україна нещодавно піднялася на кілька пунктів у рейтингу Doing Business, а Львівщина з 2015 року очолює рейтинг за найбільшою кількістю інвестицій в регіон. Він додав, що близько 20 країн сьогодні у різний спосіб долучилися до участі в форумі, а 70 підприємців з Донбасу представили свою продукцію у Львові.

«За 8 місяців цього року експорт товарів з України збільшився на 12%, при цьому до Америки експорт зріс на 30%», - додав Кубів.

Під час брифінгу голова ЛОДА Олег Синютка наголосив, що цьогорічний форум вже встановив 3 рекорди.

Вперше на ньому представлений бізнес зі сходу, вперше на форум зареєструвалося понад 1000 осіб (за прогнозами загалом буде 1500 учасників), і сьогодні на Львівщині відкривають найбільшу у західній Україні сонячну електростанцію, яка стане так званим енергетичним островом.

Читайте також: 70 підприємців з Донеччини та Луганщини представили свій бізнес у Львові (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: