Львів'янам за рахунок бюджету допомагатимуть реставрувати вікна

IMG_9530

З наступного року у Львові планують впровадити програму співфінансування між містом і мешканцями реставрації вікон у будинках, які належать до культурної спадщини міста.

Про це сьогодні, 5 листопада, під час брифінгу розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, передає кореспондент Дивись.info.

За його словами, упродовж кількох років у Львові діяла програма за підтримки німецького товариства GIZ.

"Тоді реставрації відбулася за фінансування німецького товариства і мешканців. На жаль, минулого року ця програма завершила свою діяльність, і ми прийняли рішення, що частину програм, які були започатковані, буде продовжувати своїм коштом місто, оскільки вони показали свою інтенсивність і важливість.

Тому цього року ми започаткували програму співфінансування реставрації брам, а наступного — хочемо запровадити програму співфінансування реставрації вікон", - пояснив Андрій Москаленко.

"Ми будемо обговорювати програму у співвідношенні фінансування 60 на 40%", - додав Москаленко.

Читайте також: У Львові спільно з мешканцями відреставрували ще одну старовинну браму (фото)

Усіх охочих запрошують взяти участь в обговоренні цієї програми, яке відбудеться сьогодні, 5 листопада, о 18.00 год у великій сесійній залі Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, каб. 202).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: