Вікенд у Львові: куди піти 10 і 11 листопада

Найцікавіші події у Львові на вихідних 10 і 11 листопада.

Вечір лідера гурту «Плач Єремії» Тараса Чубая, вечірка 90-х та концерт Віктора Павліка з програмою Pavlik OverDrive — в афіші подій ІА Дивись.info.

Музичні події

Концерт Вадима Холоденка

10 листопада, 19:00, Будинок органної та камерної музики (вул. Бандери, 8)

Лауреат Золотої медалі та всіх спеціальних призів конкурсу ім.Вана Кліберна (США) Вадим Холоденко дасть єдиний концерт із Ukrainian Festival Orchestra у Львові.

Концерт гурту «Рокаш»

10 листопада, 19:00, Клуб «Picasso» (вул. Зелена, 88)

10 років на сцені. «Rock-H» або «Рокаш» — український рок-гурт з Мукачева, Закарпаття. Півфіналіст проекту «Свіжа кров» на телеканалі М1.

Концерт Тараса Чубая «Світло і сповідь»

10 листопада, 19:00, Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28)

Вечір лідера гурту «Плач Єремії» Тараса Чубая. Ця зустріч з прихильниками буде присвячена 70-річчу батька музиканта, видатному українському поетові Грицьку Чубаю. Саме на слова поетичного циклу «Сповідь та Світло», Тарас Чубай записав у 2003 році платівку під такою самою назвою. Присвячені ці рядки буди мамі музиканта — Галині Чубай. На честь ювілею пісні сина на верші батька знову лунатимуть у Львівській опері як ода неперервності любові та незламності духу.

Вечірка 90-х

10 листопада, 21:00, !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Прийшов час пригадати 90-ті. Той період, коли кожен мав кишенькового вихованця Тамагочі, дивився Санта Барбару, азартно збирав колекції з наклейок Turbo та LOVE IS, а обрані слухали музику з CD-плеєра. Музичний сапорт: Rude (Oleg Denysenko), Bigansky (Georges Behanskiy)

«Піккардійська Терція» з програмою «Подорожі Львовом»

11 листопада, 19:00, Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28)

Легендарна музична формація «Піккардійська Терція» презентує нову програму, присвячену місту Лева, – «Подорожі Львовом».

Джазовий концерт Sheep Got Waxed

11 листопада, 20:00 Кав’ярня «Львівська копальня кави» (пл. Ринок, 10)

Порівняно молодий джазовий колектив, Sheep Got Waxed, добре відомий серед поціновувачів джазу завдяки якісному звуку та незвичайним імпровізаціям. Музиканти встигли виступити на різних європейських музичних фестивалях (зокрема «Cosmo Jazz Festival» у Франції), а в Литві стати володарями Гран-прі на конкурсі молодих джазових музикантів «Vilnius Jazz Young Power».

Концерт Віктора Павліка з програмою Pavlik OverDrive

11 листопада, 19:00 Кінотеатр «Кінопалац ім. Довженка» (просп. Червоної Калини, 81)

Влітку 2015 року зібрався гурт, завданням якого було якісно зробити програму з пісень Віктора Павліка за 25 років його творчої діяльності. Програму зробили у стилі поп-хард-рок. І презентували її в одному з київських клубів. Так і був створений гурт Pavlik OverDrive.

Виставки

Виставка «Євген Лисик. Μινώταυρο»

До 9 грудня, Галерея сучасного сакрального мистецтва «IconArt» (вул. Вірменська, 26)

Графічні та малярські цикли Пікассо стали своєрідним джерелом натхнення для Євгена Лисика, зокрема для серії робіт на тему міфології, яка включала в себе й Мінотаврів. Подібно до грецької міфології, де в одній істоті могли єднатись людина та тварина, Лисик об’єднував у єдине ціле чоловіків та звірів, жінок та птахів. Так намагався показати, що в душі найстрашнішої, найтемнішої істоти є людське начало, співчуття та любов. Надзвичайно складні та психологічні образи пронизані прагненням краси попри розуміння власної потворності.

Виставка фотографій Томаша Терекаса FISH Fetish

9 - 11 листопада, Галерея сценографії (вул. Городоцька, 36)

Серія фотографій Fish Fetish – це рефлексії Томаса Терекаса на тему смертності та абсурдності людського життя. Томас Tерекас – литовський фотограф, впродовж тривалого часу жив та займався творчістю в Лондоні, «спостерігаючи за великим смогом Лондона, який зник на початку XX століття». Учасник багатьох фотопроектів, в 2016 році виграв головний приз з фотопроектом «FIshEye» на міжнародному творчому семінарі «Фотозйомка Ніди 2016» під кураторством Спілки литовських художників.

Освітні події

Конференція LvivCSS 2018

10 - 11 листопада, !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

LvivCSS2018 — це не просто конференція про CSS. Це подія, на якій зустрічаються стихії. Мета — створити подію, максимально корисну для всіх, хто зайнятий в усьому процесі створення веб-продуктів. Саме тому запрошуємо дизайнерів, front-end розробників, художників, 3d-програмістів та всіх причетних до магії візуалізації.

Fun Business Forum

11 листопада, 09:00 Стадіон «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199)

Учасники форуму – спікери з Украіни та з-за кордону, які підвищать градус бізнесових конференцій у Львові та зададуть тон для майбутніх подій ще з більшим драйвом та масштабом.

Fun Business Forum – це:
• 1000 + гостей зі всієї України;
• 6 топових спікерів з України і з-за кордону;
• 9 годин нон-стоп: прикладне навчання, драйвові бізнес-кейси, шалена мотивація та нетворкінг.

Лейтмотив Fun Business Forum:
• нова реальність бізнесу;
• нові стратегії;
• фан та драйв в бізнесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: