Як виграти сімейну подорож, придбавши квартиру у Львові (деталі)

disneylandparis23-696x428
Фото: incomartour.com.ua

Чергова щедра акція від будівельної компанії «Львівська Мрія» триває у Львові.

*промоція

Акція від «Львівської Мрії» триває з початку жовтня і до середини грудня, тож кожен, хто придбає житло у «Львівської Мрії», автоматично стане учасником акції. Головний приз – розіграш сімейної подорожі до паризького Діснейленду.

Мова йде про сімейну подорож на трьох осіб до паризького Діснейленду, розіграш має відбутися 22 грудня цього року. Партнером акції є мережа туристичних агенцій «Поїхали з нами» ( Кн. Ольги,114).

Як розповіли у компанії «Львівська Мрія», учасниками акції стають усі, хто придбає квартири у наших житлових комплексах «Львівська Мрія» на вул. Княгині Ольги, 1-5 та на вул. Під Голоском з 1 жовтня до 21 грудня цього року.

До слова, це не перша щедра акція від «Львівської Мрії». Раніше у компанії розіграли двокімнатну квартиру в одному з власних будинків, а рік тому клієнти компанії мали змогу виграти два автомобілі. Детальніше про це читайте тут.

Паризький Діснейленд, куди вирушать переможці розіграшу, розташований у східному передмісті французької столиці в місті Марн-ла-Валле. Парк розваг займає площу у 1945 га. У 2009 році Паризький Діснейленд був визнаний найбільш відвідуваним туристичним об’єктом Франції та Європи.

Парк розідлений на багато тематичних майданчиків, а список атракціонів цього казкового парку настільки великий, що перерахувати всі просто неможливо. Вони настільки різноманітні, що кожен заслуговує окремої глави. І атракціони в паризькому Діснейленді унікальні в кожному його тематичному парку. Гості можуть зустрітися з улюбленими героями зі всесвіту, створеного Уолтом Діснеєм, а також з персонажами із фільмів про Гаррі Поттера, Парка Юрського періоду, та навіть з супергероями кіновсесвіту Marvel.

Про усі умови нинішньої акції розпитуйте у відділі продажу компанії за телефонами: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80 Нагадаємо, що зараз компанія веде два великих проекти житлових комплексів. ЖК на вул. Княгині Ольги 1-5 – це три дев’ятиповерхових цегляних будинки з підземним паркінгом, просторим внутрішнім двором та дитячим садочком. Детальніше про характеристики житлового комплексу читайте тут. Крім того, у першому кварталі 2020 року у Львові введуть в експлуатацію новий ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Під Голоском.

Фото: зі сайту Енциклопедія новобудов

Житловий комплекс на вул. Під Голоском складається з 10-поверхового будинку на дві секції, підземного паркінгу та зручної прибудинкової території. ЖК розташований близько до Брюховицького лісу, так званих «легень Львова» та у 5 хвилинах їзди від центру міста. Деталі проекту тут.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: