На "виборчих дільницях" на Донбасі організували пункти з продажу дешевих продуктів

11111111111111111111111111
Фото: Фейсбук СБУ

Російські окупанти, які проводять псевдовибори ватажків бойовиків на окупованому Донбасі, організували продаж продуктів на "виборчих дільницях". Таким чином вони хочуть заманити побільше людей до незаконного голосування.

Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

«Спектакль розпочався. У кращих традиціях СРСР в ОРДЛО відбуваються так звані вибори. Кремлем було поставлено завдання: до 12.00 повідомити про явку не менш 50% "виборців". Масово відбуваються містифікації, заради телевізійної картинки про "черги бажаючих проголосувати". На дільницях організували пункти з продажу овочів, олії, дешевшого, ніж завжди хліба, але не більше 2 буханки в руки», – йдеться у повідомленні.

Показово, що найпопулярнішим кандидатом є Чак Норріс, за якого масово віддають голоси нечисельні "виборці". Навіть мобільний зв'язок і сайт так званого центрвиборчкому терористів не витримали такого відвертого фейку і категорично відмовилися працювати", - додали в СБУ.

Фото: Фейсбук СБУ

Нагадаємо, у неділю на окупованих територіях Донецької та Луганської областей тривають незаконні вибори "глав" та "депутатів". Президент України Петро Порошенко закликав українців не йти на псевдовибори на окупованому Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: