У Львівській міськраді спростували подорожчання проїзду у маршрутках до 8 гривень

Strajk-Avtobus-16 (4)

Після оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету про підняття вартості проїзду у маршрутках до 8 грн Львівська міська рада заявила, що зробила це під тиском приватних перевізників. 

Як пояснив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, управління транспорту діяло за протоколом, тому оприлюднило проект рішення для обговорення під тиском приватних перевізників, які погрожують зупинкою всього транспорту, передає прес-служба Львівської міськради.

«Міська рада погоджень на підняття тарифу не давала. Про підняття тарифу на проїзд в автомобільному транспорті у Львові не йдеться. Управління транспорту діяло за протоколом, тому оприлюднило проект рішення для обговорення під тиском приватних перевізників, які погрожують зупинкою всього транспорту. На сьогодні місто купляє автобуси, збільшує долю перевезень комунальним транспортом. Тариф є 5 гривень! Про підняття не йдеться. Коли буде інша позиція міста, про це повідомимо. Інші повідомлення прошу вважати провокаціями», — прокоментував Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Раніше, управління транспорту Львівської міськради пропонує підняти вартість проїзду у міських автобусах до 8 гривень. Згідно із опублікованим рішенням, розглянувши листи усіх перевізників, міське управління транспорту виносить на розгляд виконавчого комітету новий тариф за проїзд у транспорті – 8 грн. Такий тариф обумовлений зростанням цін на пальне, заробітної плати та цін на запасні частини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: