У мерії Львова хочуть підняти вартість проїзду у маршрутках до 8 гривень

Strajk-Avtobus-16 (4)

Управління транспорту Львівської міськради пропонує підняти вартість проїзду у міських автобусах до 8 гривень. 

Відповідний проект рішення виконавчого комітету Львівської міської ради опублікував 
депутат Ігор Телішевський.

Згідно із опублікованим рішенням, розглянувши листи усіх перевізників, міське управління транспорту виносить на розгляд виконавчого комітету новий тариф за проїзд у транспорті – 8 грн. Такий тариф обумовлений зростанням цін на пальне, заробітної плати та цін на запасні частини.

«Згідно з розрахунковими витратами на прикладі Львівського комунального АТП-1 вартість перевезення одного пасажира становить в середньому 8,21 грн. По інших підприємствах розрахунок тарифу коливається: «Фіакр-Львів» – 8,51 грн; «Успіх БМ» – 8,10 грн; «Міра і К» – 8,45 грн; «Львівське АТП 14630» – 8,31 грн. У проекті тарифу застосований рівень прибутку для приватних підприємств 15%», – сказано у пояснювальній записці до проекту рішення.

Громадські консультації стосовно цього проекту рішення триватимуть до 28 листопада – усі пропозиції можна подавати через міські ЦНАПи.

Нагадаємо, в Асоціації перевізників Львівської області заявили, що їхні підприємства на грані банкрутства та закликали Львівську міську раду переглянути тариф на перевезення в громадському транспорті. Вони вимагають встановити тариф на пасажирські перевезення у Львові до 9 гривень.

Читайте також: Баталії за тариф: на скільки у Львові зросте вартість проїзду 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: