Найочікуваніші концерти у Львові

Оповитий таємницями Львів чекає на нових гостей. Культурне життя в цьому місті вирує та обіцяє все більше цікавих та вибухових концертів.

*промоція

Це старовинне місто просочене історією, древніми легендами, таємницями, дивовижними подіями. У цьому місті немає місця яке не було б цікаво туристу. Кожна вуличка, будинок, сквер, площа можуть розповісти дивну історію. Відвідавши Львів, можна сміливо сказати, що навіть незліченна кількість кафе, виглядає тут як музеї і може поділитися цікавими історіями. Якщо ж Ви бажаєте весело провести час, варто зазирнути на концерти, які проходять у Львові з шаленим успіхом. Не знаєте куди піти? Просто пройдіть за посиланням https://lviv.ticketsbox.com і відразу усе стане зрозуміло.

Потрапляючи до Львова відпочиваєш душею і серцем. Незліченні екскурсії, вистави в театрах, різні фестивалі, концерти, виставки книг та інші цікавинки. І тут з'являється думка: "Як би все встигнути побачити і почути?"

У цьому може допомогти афіша подій на сайті квиткового оператора TicketsBox. Тут Ви завжди знайдете найсвіжішу і актуальну інформацію про події у Львові. Також Ви можете підписатися на розсилку цікавих для Вас заходів, таким чином Ви станете в числі перших щасливчиків, хто зможе придбати бажаний квиток на улюбленого виконавця, або ж в театр, на виставку, екскурсію, семінар і т.д.

У найближчому майбутньому у Львів зі своїм концертом збирається приїхати блискуча ONUKA представляючи новим альбомом MOZAЇKA. Цього разу ONUKA підкорюватиме своїх глядачів незвичайним шоу, поєднавши музику, відео, фото. Всі ці елементи будуть посилювати той меседж, який хоче донести співачка слухачеві. MOZAЇKA повинна скластися і вразити фанатів.

З іноземних гостей очікується шоу від епатажної республіки KADEBOSTANY, вони також виступлять зі своїм новим альбомом "Monumental", на підтримку якого і вирушили в турне, зазирнувши в гостинний і барвистий Львів. Це їх перший візит в історичну мекку України, є всі шанси, що місто сподобається артистам і вони повернуться сюди ще не один раз.

Якщо Ви бажаєте глибше осягнути енергію Карпат, тоді варто потрапити на концерт легендарного гурту KARNA. Групі вже 20 років, вони мають великий досвід і довгий творчий шлях, а також вони зараз осягають нову хвилю популярності, що не може не радувати. Свіже покоління нових шанувальників вже встигло оцінити творчість KARNA, і прозвати їх - шиKARNA. Що цілком заслужено. Група вирушила у всеукраїнський тур під назвою - # гуцулметалвкожнухату, і звичайно ж буде і у Львові. Квитки варто придбати заздалегідь, тому що бажаючих потрапити на концерт дуже багато.

Ще одним цікавим і дебютним виступом буде радувати львів'ян та гостей міста дует Hammali & Navai. Хлопці вперше відвідують Львів, тому зустріти їх варто тепло та привітно.

Це лише мала частина тих яскравих подій, які намічаються у Львові, стежте за афішами і будьте в курсі, щоб не прогавити самі очікувані концерти зірок, як вітчизняних, так і іноземних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: