У Львові виступить найшвидший піаніст планети (деталі)

4 і 5 грудня у Львівській національній філармонії відбудуться концерти
найшвидшого піаніста планети Любомира Мельника.

Любомир Мельник – музикант світового рівня і піонер Continuous Piano Music! Про нього пише BBC, «The Gardian» та безліч інших медіа, а також у захваті знаменитий німецький композитор, піаніст-неокласик Нільс Фрам.

Любомир віртуозно використовує швидкі та складні шаблони нот, що формують обертони, які створюють красиву композицію та незвичне звучання.

Сам Любомир наголошує, що Continuous music – це істинний голос фортепіано, оскільки класична музика відображає красу композиції, а не красу інструменту.

В той час як continuous розкриває істинне звучання фортепіано. Тому виступи Любомира – унікальний досвід для слухача, який залишає приємний медитативний ефект, очищає і розкриває фортепіанну музику по-новому, зазначають у філармонії.

Йому незабаром 70, а концерти з успіхом проходять по всьому світу! У свої майже сімдесят Любомир Мельник є автором понад 100 творів, видав понад 20 альбомів.

Навесні 2018 року Любомир разом з українською співачкою Христиною Соловій випустили акустичну версію її синглу «Fortepiano».

А вже 7 грудня випускає новий альбом "Fallen Trees" на лейблі "Erased Tapes" посеред світового туру!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: