Вибори Президента України відбудуться 31 березня — постанова Верховної Ради

630_360_1528366007-6367

Нардепи проголосували за постанову про вибори Президента, які відбудуться 31 березня.

За це рішення проголосували 298 нардепів.

«Прийнято постанову про призначення чергових виборів виборів Президента України на неділю 31 березня 2019 року», - сказав голова парламенту Андрій Парубій.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала ініціативу президента про введення воєнного стану. За це рішення проголосувало 276 народних обранців.

Згідно із рішенням, воєнний стан вводиться строком на 30 днів, як і обіцяв сьогодні Петро Порошенко. Це рішення депутати погодили після кількагодинних консультацій під час перерви у позачерговому засіданні ВР, скликаному через морську агресію Росії проти України.

Згідно з указом президента, воєнний стан розпочинається з 9.00 середи, 28 листопада і триватиме до 27 грудня. Ці правки президент запропонував сьогодні. Крім того, згідно із правками, воєнний стан вводять не по всій країні, а лише на частині території – в 10 областях, що межують із Росією та Молдовою та мають вихід до моря. Воєнний стан вводять у: Вінницькій, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: