Чи вплине воєнний стан на громадян Львівщини та як волонтери організовують гірські походи. Головне за день

34411867_736128050111471_7066866444977307648_n

Підсумовуємо головні події дня.

Як команда львівських волонтерів організовує гірські походи для людей, прикутих до візка, чи вплине воєнний стан на громадян Львівщини та як Мінфін за допомогою екологічного податку збільшує надходження до Держбюджету, - про це та інше читайте у нашому традиційному дайджесті за 29 листопада.

Втілювати мрії: як команда львівських волонтерів організовує гірські походи для людей, прикутих до візка (інтерв’ю)

Ця команда допомагає втілювати мрії тих, хто прикутий до візка. On3wheels організовують сходження у гори для людей з інвалідністю. Вже понад 20 таких людей вперше побували на гірських вершинах Карпат.

А допомагає їм у цьому команда тепер вже відомих на всю країну волонтерів, до яких утворилася справжня черга охочих мандрувати. Лише цього року команда On3wheels організувала 12 походів в гори для людей з інвалідністю. Інтерв'ю із організатором проекту читайте за посиланням. 

У військкоматі розповіли, чи вплине воєнний стан на громадян Львівщини

Фото: ІА Дивись.info

Військові комісаріати, як і всі Збройні сили України переведені в повну бойову готовність, тобто це вищий ступінь бойової готовності. Відповідно, військові комісаріати працюють в посиленому режимі та готові в будь-який момент виконувати завдання за призначенням. Деталі читайте за посиланням. 

Як Мінфін за допомогою екологічного податку збільшує надходження до Держбюджету

Бурштинська ТЕС

В Україні суттєво зростає екологічний податок, зокрема податок на викиди буде збільшено у 24 рази – з 41 копійки за тонну до 10 гривень. Деталі за посиланням. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: