Львівщина завчасно виконала план осіннього призову

krome-15-000-srochnikov-prizovut-500-ofitserov-foto-inforesist_rect_58bab160c1efca24eff5f38dd231faac
Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

Львівщина вже виконала план осіннього прозову на строкову військову службу.

Про це під час брифінгу сьогодні, 29 листопада, розповів начальник відділу комплектування та призову підготовки до військової служби, підполковник Валерій Дрібниця, передає кореспондент Дивись.info.

"Відповідно до указу президента України та розпорядження голови Львівської ОДА, у жовтні розпочали роботу районні призовні комісії на території Львівщини. Термін завершення роботи районних призовних комісій у грудні.

Протягом жовтня-листопада відбувалася підправка призовної молоді Львівщини до війська. Згідно з розпорядження Кабміну, на Львівщині було планове завдання -  відправити до війська 810 чоловік", - зазначив Валерій Дрібниця.

За його словами, станом а 23 листопада, Львівська область зі встановленим завданням справилася і до війська відправлено 810 чоловік.

Фото: ІА Дивись.info

"Зокрема, відповідно до розподілу, до Нацгвардії цього року відправили 290 осіб, Державної спеціальної служби транспорту - 60, Державної прикордонної служби транспорту - 140 та до ЗСУ - 320 чоловік. Тобто в необхідній кількості призовна молодь була відправлена", - пояснив підполковник.

Читайте також: У військкоматі розповіли, чи вплине воєнний стан на громадян Львівщини

Нагадаємо, президент Петро Порошенко збільшив терміни призову на строкову військову службу з двох до трьох місяців у 2018 році. Пізніше у Генеральному штабі Збройних сил України пояснили, що термін осіннього призову збільшили через потреби Національної гвардії і Державної прикордонної служби.

Раніше чергові призови громадян на строкову військову службу в 2018 році були визначені на квітень-травень і жовтень-листопад. Порошенко продовжив призов також на грудень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: