У військкоматі розповіли, які райони на Львівщині найкраще впоралися із осіннім призовом

1493886864_1431761169_armija_ukrajina_vijskova_chastyna_eac05

Львівщина вже виконала план осіннього прозову на строкову військову службу та відправила служити 810 юнаків.

Про це під час брифінгу сьогодні, 29 листопада, розповів начальник відділу комплектування та призову підготовки до військової служби, підполковник Валерій Дрібниця, передає кореспондент Дивись.info.

За результатами відправок підполковник Валерій Дрібниця також відзначив роботу районних призовних комісій, які найкраще впоралися із завданням, зокрема, це Жовківськоий, Радехівський, Кам'янка-Буський, Городоцький, Дрогобицький та Бориславський військові районні комісаріати.

"На жаль, з певними труднощами у нас відбулась робота по реалізації призову міськими призовними комісіями Львова. Не зважаючи на це, ми із завданням впоралися", - зазначив начальник відділу комплектування та призову підготовки до військової служби Львівщини.

Також у військкоматі нагадали, що робота районних призовних комісій ще триває, тому ті громадяни призовного віку, які вчасно ще не прибули на призовні дільниці, мають можливість прийти самостійно та підтвердити право на відстрочку або звільнення від призову для того.

Валерій Дрібниця також додав, що зокрема зі Львова призвали близько 120 громадян, але ще 800 львів'ян спробували ухилися від служби.

Читайте також: Львівщина завчасно виконала план осіннього призову

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: