У Москві волонтери спробують передати допомогу українським морякам

30175e68a4b689ee60d8ad8ccfc09567

Сьогодні у Москві волонтери та активісти спробують передати допомогу полоненим українським морякам, яких утримують в СІЗО.

Про це повідомляє на Facebook-сторінці російська журналістка Вікторія Івлєва, пише УНН.

Активісти розпочали збір допомоги для захоплених росіянами українських моряків ще 30 листопада. Вікторія Івлєва через соцмережу закликала волонтерів допомогти як з доставкою, так і матеріально, відкривши окремий банківський рахунок.

«Друзі мої! Отже, в понеділок треба нести передачі двадцяти одному моряку в Лефортово. Для цього потрібно чоловік п’ять волонтерів. Будь ласка. Хто може витратити кілька годин в понеділок з ранку, напишіть мені в приват», — зазначила вона тоді у соцмережі.

«Далі, передача робиться з приблизного розрахунку 3 тисячі рублів на людину. Тобто треба всього 60-70 тисяч зібрати. Уже зібрано 23 тисячі ... Крім того, якби знайшлася добра людина з машиною, щоб перевезти передачі з центру до Лефортово в понеділок з ранку, було б просто супер, і ми всі були б просто молодці! Хто буде гроші надсилати — пишіть тут суму. щоб зупинити збір вчасно», — додала вона нещодавно.

1 грудня журналістка повідомила, що за дванадцять годин збору на живих людей, морякам, що потрапили у біду, зібрали 259 тисяч 341 рубль. Івлєва зазначила, що не припинятиме збір коштів, адже «історія буде довгою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: