Депутатів Львівщини закликали відкласти кадрові зміни на поствиборчий час

000019_784209_big-643x350

Депутати Золочівської районної ради ініціювали відставку заступника голови райради.

Як виглядає з відеотрансляції засідання, ініціатива про відставку стала результатом спроби заступника голови райради завершити сесію. Заступник голови райради Леськів належить до ВО «Свобода» (4 депутати), а найчисленнішими фракціями райради є «Самопоміч» (8 депутатів) та «Солідарність» (5 депутатів). Один із регіональних партійних осередків вже назвав такі дії депутатів політичним популізмом. Як йдеться на Facebook-сторінці ЛОО «Громадянська позиція», 4 грудня було ініційовано відставку заступника голови Золочівської райради Андрія Леськіва — представника опозиційної партії.

«Команда ЛОО "Громадянська позиція" категорично проти таких дій. Ми вважаємо, що політичні бонуси треба здобувати реальними справами, ефективними діями, а не банальним політичним популізмом. Змагатись треба програмами, ідеологіями і звітами перед громадою, а не підкилимними кадровими ротаціями. Звертаємось до політиків різних рівнів, до представників фракцій у радах Львівщини: зараз не час для політичного з’ясування стосунків і тим паче – не актуальними є вирішення кадрових питань у представницьких політичних органах», - йдеться в повідомленні ЛОО «Громадянська позиція».

Додамо, що Андрій Леськів 22 березня 2016 року був обраний заступником голови Золочівської районної ради. З 2005 року член ВО «Свобода». Обирався депутатом Золочівської міської ради V демократичного скликання та депутатом Золочівської районної ради VІ і VІІ скликання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: