Як Славська громада розбагатіла майже в 10 разів та історія пілота Івана Мічковського. Головне за день

e43bdd0efd2a59d59431de73d6168224_600x1000

Підсумовуємо головні події дня.   

Як Славська громада розбагатіла майже в 10 разів, У Львові триває чергова щедра акція від будівельної компанії «Львівська Мрія» та історія пілота Івана Мічковського — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 7 грудня.

Успішні кейси ОТГ

Селище міського типу Славське. автор: Олександр Терлюк

Реформа децентралізації встигла прижитися на Львівщині і вже можна побачити деякі її успішні результати. На прикладі Славської ОТГ хочемо дослідити, як громада самостійно може вибрати, на що ефективно витрачати гроші місцевого бюджету та при цьому бачити миттєвий результат. Деталі за посиланням.

Як художник не може написати дві однакові картини, так і не можна виконати дві однакові посадки

Відчуття свободи, відповідальності, самостійності, втілення мрії – так описує свою роботу пілот бізнес-авіації Іван Мічковський. Син військового льотчика завжди мріяв про небо, хоча його шлях в авіацію, мабуть, був дещо не типовим. Деталі за посиланням.

Сімейна подорож та новорічний настрій

Фото з відкритих джерел.

У Львові триває чергова щедра акція від будівельної компанії «Львівська Мрія». Акція від «Львівської Мрії» триває з початку жовтня і до середини грудня, відтак, кожен, хто придбає житло у «Львівської Мрії», автоматично стає учасником акції. Деталі за посиланням.

Вікенд у Львові

Традиційний зимовий джазовий фестиваль Jazz Bez, нова прем’єра у львівській опері, що обіцяє стати хітом цього сезону та дискусія про візії майбутнього у сучасному мистецтві— в афіші подій ІА Дивись.info. Деталі за посиланням.

У центрі Львова запрацював Різдвяний ярмарок

Сьогодні, 7 грудня, на проспекті Свободи та на площі Ринок у Львові запрацював традиційний Різдвяний ярмарок, передає кореспондент Дивись.info. Цього року тут можна буде придбати різноманітні сувеніри, солодощі та зарядитись позитивним новорічним настроєм. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: