Сьогодні стане відомо, чи переможе львів'янка у фіналі конкурсу «Місіс Всесвіт» (фото)

40510042_436166806790213_5715971403568644096_n
Фото: з фейсбук

Сьогодні, на міжнародному конкурсі "Місіс Всесвіт-2018", що проходить на Філіппінах, вирішиться доля учасниці від України, львів'янки Уляни Оксанюк.

У соцмережі Фейсбук Уляна поділилась настроєм перед нагородженням.

«Ну що ж, це й день настав!!!! Через декілька годин довідаємося топ 20, топ 5 жінок та, найголовніше, ім'я Місіс Всесвіт 2018! А тим часом тривають останні приготування, репетиції, всі дуже схвильовані, по трошки сходяться гості, а їх не мало, не багато , близько 4000!!! Дякую ще раз усім за вашу підтримку, віру, допомогу!!
Ну і звичайно, моїй сім'ї, без вашої підтримки і віри не було б нічого
Люблю вас всіх! Дякую!»

Протягом кількох днів львів'янка перебуває на Філіпінах, де тривала підготовка до фіналу міжнародного конкурсу краси "Місіс Всесвіт-2018", де вона представляє Україну.

Зразкова дружина, мама трьох дітей, і за сумісництвом Місіс Україна-2018 розповіла, що можливість брати участь у конкурсі краси спочатку серйозно не сприймала. Але родина все ж переконала жінку. Втім, за словами Уляни, не корона є основною метою для неї на конкурсі, а донести світові свій меседж. ЇЇ девіз на конкурсі: "Відповідальне батьківство". Адже, як зазначає львів'янка, сім'я це насамперед єдність, турбота та відповідальність. Більше про підготовку та свої життєві принципи львівська красуня розповіла у великому інтерв'ю. Читайте його тут.

Детальніше про виступ львів'янки на конкурсі читайте тут : Львів’янці на міжнародному конкурсі краси аплодували стоячи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: