Порошенко, Тимошенко та Гриценко очолюють президентський рейтинг на Львівщині, - соцопитування

img_8931_c82cc

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного Центром  вивчення громадської думки «Соціоінформ», передає кореспондент Дивись.info.

Як розповіла директорка Центру Наталія Зайцева-Чіпак, за Петра Порошенка готові проголосувати 13,7 % опитаних. За Юлію Тимошенко готові голосувати 12,1%. Така ж кількість опитаних готові віддати голоси за Анатолія Гриценка. При цьому 18,3% респондентів не визначилися з кандидатом.

«Розрив між трійкою лідерів дуже незначний, фактично в межах статистичної похибки. Тобто на Львівщині є три лідери президентських перегонів. При цьому понад 18% відсотків не визначилися. Маємо великий резерв, який буде визначатися ближче до виборів або навть на виборчих дільницях», - прокоментувала результати дослідження Наталія Зайцева-Чіпак.

Охоплена опитуванням аудиторія – це населення Львова та області, особи віком 18+. Загалом опитано 1 200 респондентів (+33 особи у Львові, для досягнення вибірки 400 анкет в обласному центрі). Вибірка репрезентативна за віком та статтю та типом поселення. Помилка репрезентативності: +/- 2,5%. Дослідження проводилося з 26 листопада до 7 грудня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: