Садовий у президентському рейтингу на Львівщині поступається лідерам гонки, співакові та шоумену

img_8931_c82cc

У президентському рейтингу на Львівщині Андрій Садовий поступається навіть Святославу Вакарчуку та Володимиру Зеленському.

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного Центром  вивчення громадської думки «Соціоінформ», передає кореспондент Дивись.info.

Як розповіла директорка Центру «Соціоінформ» Наталія Зайцева-Чіпак, трійка лідерів рейтигну - це Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Анатолій Гриценко. Далі за Святослава Вакарчука готові проголосувати 8,1 % опитаних. За За Володимира Зеленського – 7,7%, а за Андрія Садового – 7,5%.

«Коли ставиться питаня Садового як мера міста, його рейтинг у Львові дуже високий, але якщо президента, то в тому самому Львові його показник суттєво падає і не є такий високий. Рейтинг Садового у Львові вищий, ніж в малих містах і селах», - прокоментував результати дослідження політолог Анатолій Романюк.

Що стосується лідерів рейтингу, то за Петра Порошенка готові проголосувати 13,7 % опитаних. За Юлію Тимошенко готові голосувати 12,1%. Така ж кількість опитаних готові віддати голоси за Анатолія Гриценка. При цьому 18,3% респондентів не визначилися з кандидатом.

Охоплена опитуванням аудиторія – це населення Львова та області, особи віком 18+. Загалом опитано 1 200 респондентів (+33 особи у Львові, для досягнення вибірки 400 анкет в обласному центрі). Вибірка репрезентативна за віком та статтю та типом поселення.Помилка репрезентативності: +/- 2,5%. Дослідження проводилося з 26 листопада до 7 грудня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: